Het huiskamerrestaurant ‘Etenensuite’bestaat inmiddels 6 jaar.
Regelmatig wordt de Regentesselaan 86 in Den Haag op een vrijdag- en een zaterdagavond opengesteld voor een eenieder die wil genieten van favoriete gerechten van steeds wisselende thuiskoks.

 

Het huis leent zich uitstekend voor dit doel en is een sfeervolle ambiance om ca. 24 mensen te ontvangen. Met dit buurtinitiatief worden de buurtbewoners onderling verbonden, de lokale winkeliers en ondernemers gesteund, het groepsgevoel in de buurt gestimuleerd en de thuiskoks een eigen podium gegeven.

 

Drijvende krachten achter dit initaitief zijn het echtpaar Monique Vollering (gastvrouw) en Eric van Casteren. Echter in 2011 werd Monique chronisch ziek. De daaropvolgende worsteling met haar ziekte, haar lijf en haar geest heeft haar gesterkt in de gedachte dat voeding verbindt. Maar, mits goed en natuurlijk bereidt, ook kracht en gezondheid kan geven. Onze thuiskoks koken met verantwoordelijkheid naar deze gedachte.

 

Helaas is Monique ons in 2017 ontvallen. Graag zetten we haar gedachtengoed voort; echter zonder vast programma. Houd daarom deze site en onze Facebook-pagina regelmatig in de gaten.

 

-   Inloop vanaf 18.30u   -   Start 19.00u   -   Einde 23.00u   -